Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne pokoje u Roberta

Adres obiektu Kasprowicza 31 d, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 13 opinii
4.7
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Justyna
Dodano: 2017-07-15
Pobyt od: 2017-07-03 do 2017-07-10 IP: xx.10.152.246
 
 
   

Polecam, pokoje prześliczne, bardzo mili i pomocni właściciele, miejsce idealne na wczasy z rodziną.


 
 

Ania
Dodano: 2017-07-15
Pobyt od: 2017-07-03 do 2017-07-07 IP: xx.47.76.14
 
 
    


 
 

Daniel
Dodano: 2017-07-15
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.47.76.14
 
 
    

Świetne apartamenty, idealne dla par. Piękny ogród i widoki na Gubałówkę. Byłem z żoną w czerwcu i kiedyś zimą. Mili właściciele, a przede wszystkim CZYSTO !!!


 
 

aaa
Dodano: 2017-02-19
Pobyt od: 2017-02-13 do 2017-02-17 IP: xxx.146.157.70
 
 
 

Właściciela nie była miła,wręcz opryskliwa, pościel najprawdopodobniej nie była zmieniana przed przyjazdem. Większość czasu były zimne grzejniki, oblodzone przejście od furtki do drzwi. Generalnie nie polecam tego miejsca.


 
 

Karolina i Sebastian
Dodano: 2016-08-11
Pobyt od: 2016-07-26 do 2016-08-01 IP: xx.208.186.245
 
 
   

Pokoje bardzo ładne, czyste :) Okolica spokojna, cicha :) Na pewno jeszcze skorzystamy z Pensjonatu.


 
 

Ulka
Dodano: 2015-02-22
Pobyt od: 2015-02-18 do 2015-02-22
 
 
    

Oferta zgodna z opisem, pokoje przytulne, czyste. Właściciele mili, pomocni :) polecam


 
 

Aga i Wiola
Dodano: 2014-08-31
Pobyt od: 2014-08-24 do 2014-08-30
 
 
    

100%POLECAMY ten pensjonat.Pokoje bardzo wygodne,spokojna okolica,Właściciele przesympatyczni.Pozdrawiamy


 
 

Maciej
Dodano: 2012-07-31
Pobyt od: 2012-07-27 do 2012-07-29
 
 
  

Witam byłem na weekend,pokoje bardzo ładne powiedział bym nawet że ładniejsze niż na zdjęciach w 100% każdemu polecam "Pensjonacik u Roberta" na dłuższe i krótsze wyjazdy do Zakopanego :)


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie