Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne pokoje u Roberta

Adres obiektu Kasprowicza 31 d, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 13 opinii
4.7
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.4
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-16 z 16

 
 

Paweł z łublina
Dodano: 2014-06-19
Pobyt od: 2014-06-16 do 2014-06-18
 
 
 

Pokoje ładniejsze jak na zdjeciach ,czysto przedewszystkm,polecam


 
 

Dominika z Sandomierza
Dodano: 2012-10-22
Pobyt od: 2012-10-19 do 2012-10-21
 
 
 

Zgadzam się z powyższą opinią że na żywo pokoje wyglądają o wiele lepej niż na zdjęciach:)Śmiało mogę przyznać, że to najlepszy nocleg jaki do tej pory mieliśmy a jeździmy już 4lata w góry:)Polecam:)


 
 

Maciej
Dodano: 2012-07-31
Pobyt od: 2012-07-27 do 2012-07-29
 
 
  

Witam byłem na weekend,pokoje bardzo ładne powiedział bym nawet że ładniejsze niż na zdjęciach w 100% każdemu polecam "Pensjonacik u Roberta" na dłuższe i krótsze wyjazdy do Zakopanego :)


 
Paweł z Krakowa
Dodano: 2012-01-02
Pobyt od: 2011-12-29 do 2011-12-31
 

Witam,byłem na sylwestra ,bardzo mi się podobało ,gościnnie ,pokoik super ,napewno przyjade latem pozdrawiam


 
Olsztynianka z mężem
Dodano: 2011-07-16
Pobyt od: 2011-07-10 do 2011-07-15
 

Ładne pokoiki- zajmowaliśmy ten z balkonem, super miejsce, czyściutko, cicho, widok z okna na Gubałówkę. W pokoju lodówka i mikrofalówka, czajnik, TV Sat. Polecamy to miejsce- choć do Krupówek i do dworca jest spory kawałek...ale spacer to zdrowie :)


 
Wiesława Gdynia
Dodano: 2011-05-01
Pobyt od: 2010-04-23 do 2010-04-25
 

Bardzo fajne pokoje,na zdjęciu nie wygladają najlepiej ale na żywo są przepiękne,


Opinie 11-16 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie